Julias Rent Hus AB

Företaget Julias Rent Hus specialiserar sig pa en professionell hemstädning av olika typer av byggnader och utrymmen. Vi är verksamma i Stockholm. Vi tar hand om högsta noggrannheten och effektiviteten i vart arbete. Vi använder moderna preparat och en speciell utrustning som tillater oss att utföra varje uppdrag blixtsnabbt.

Soffa med divan

Vårt företag ägnar sig åt distribution av exklusiva möbler utformade för att uppfylla både nytto- och dekorativa funktioner. Vi rekommenderar bl.a. en bekväm hörnsoffa med divan, som kan kläs med naturläder, konstläder eller högkvalitativa ekologiska tyg i moderiktiga färger. Dess sängbotten tillverkas av härdat stål och dess fyllning består av flexibla polyuretanskum och mjukt kiseldun.

Vi presenterar erbjudandet av företaget Frogut Plastics. Vi har över 20 års erfarenhet inom tillverkning av plastpåsar. Våra kataloger omfattar produkter i olika typer, former och mått. Vi använder hållbara polyetenmaterial som kan återvinnas. Tryckmöjligheten göt att våra förpackningar fungerar också bra som ett marknadsföringselement.

Vi har lösningar där man kan använda sig utav kylanordningar. Varje tvärströmsfläkt utgör högkvalitativt arbete och dess karakteristiska struktur kan öka kylningsproduktiviteten - särskilt när kylutrustningen placeras inuti rotorn. Vi rekommenderar Kruffs modeller som är är kompatibla med hårdvaran Angelo-Po, Mareno, Wery, Saga, Zanussi.

Thomas Lowerton

Din tandläkare tar inte emot och du har precis fått en tandvärk? Du vet inte vad du ska göra och du vill inte heller proppa i dig massor med värktabletter? Det räcker att kontakta en jourtandläkare som arbetar i Thomas Lowertons klinik i Malmö. Det är just där som en grupp polsk– svenska specialister kommer att hjälpa dig att bli av med även de största hålen och karies.