Julias Rent Hus AB

Företaget Julias Rent Hus specialiserar sig pa en professionell hemstädning av olika typer av byggnader och utrymmen. Vi är verksamma i Stockholm. Vi tar hand om högsta noggrannheten och effektiviteten i vart arbete. Vi använder moderna preparat och en speciell utrustning som tillater oss att utföra varje uppdrag blixtsnabbt.

Soffa med divan

Vårt företag ägnar sig åt distribution av exklusiva möbler utformade för att uppfylla både nytto- och dekorativa funktioner. Vi rekommenderar bl.a. en bekväm hörnsoffa med divan, som kan kläs med naturläder, konstläder eller högkvalitativa ekologiska tyg i moderiktiga färger. Dess sängbotten tillverkas av härdat stål och dess fyllning består av flexibla polyuretanskum och mjukt kiseldun.

Vi har lösningar där man kan använda sig utav kylanordningar. Varje tvärströmsfläkt utgör högkvalitativt arbete och dess karakteristiska struktur kan öka kylningsproduktiviteten - särskilt när kylutrustningen placeras inuti rotorn. Vi rekommenderar Kruffs modeller som är är kompatibla med hårdvaran Angelo-Po, Mareno, Wery, Saga, Zanussi.