Julias Rent Hus AB

Företaget Julias Rent Hus specialiserar sig pa en professionell hemstädning av olika typer av byggnader och utrymmen. Vi är verksamma i Stockholm. Vi tar hand om högsta noggrannheten och effektiviteten i vart arbete. Vi använder moderna preparat och en speciell utrustning som tillater oss att utföra varje uppdrag blixtsnabbt.

Soffa med divan

Vårt företag ägnar sig åt distribution av exklusiva möbler utformade för att uppfylla både nytto- och dekorativa funktioner. Vi rekommenderar bl.a. en bekväm hörnsoffa med divan, som kan kläs med naturläder, konstläder eller högkvalitativa ekologiska tyg i moderiktiga färger. Dess sängbotten tillverkas av härdat stål och dess fyllning består av flexibla polyuretanskum och mjukt kiseldun.

Vi har lösningar där man kan använda sig utav kylanordningar. Varje tvärströmsfläkt utgör högkvalitativt arbete och dess karakteristiska struktur kan öka kylningsproduktiviteten - särskilt när kylutrustningen placeras inuti rotorn. Vi rekommenderar Kruffs modeller som är är kompatibla med hårdvaran Angelo-Po, Mareno, Wery, Saga, Zanussi.

Vi presentera en mycket attraktiv möjlighet för Kontorsstädning. Vi är ett professionellt företag som bryr sig om renlighet och ordning på de olika objekten. Om du vill arbeta på högsta nivå, är vi redo att möta dina förväntningar. Ja exakt rengöring av kontor ger inte dig med något annat företag. Vi inbjuder dig.

Kraftiga skruvar och andra metalldetaljer

Olika typer av skruvar och fästmaterial i metall är vår specialitet. Som skruvtillverkare i Sverige erbjuder vi också våra produkter till företag från andra länder, såsom bl.a. Danmark, Finland, Polen, Norge och Tyskland. Vi har ett mycket varierat sortiment och vi kan modifiera alla fästelement eller till och med konstruera nya. Våra detaljer levereras i vald härdningsklass och med lämplig beläggning som ökar materialets styrka och livslängd. Vi levererar produkter som genomgår en sträng kvalitetskontroll.

förpackningar

Oavsett om du är ägare till en livsmedelsbutik eller om du hanterar massutskick av olika typer av produkter, behöver du säkert emballage. I vårt erbjudande hittar du ett brett urval av emballageprodukter. Inklusive skyddsnät i papper som ger effektivt skydd mot stötar och skador på bräckliga produkter under transport, samt vikkartonger och transportlådor.