Personalutrymmen

Vi erbjuder moderna personallokaler! Varje personalbod kan skräddarsys och utrustas efter kundens önskemål. Det är en utmärkt lösning för alla årstider – den innovativa stålkonstruktionen säkerställer optimal temperatur året runt. Lokalen av den här typen kan delas in i flera olika rum. Montering av pentry, toalett eller dusch är inget problem! Personalbodar kan användas som både tillfälliga och permanenta personalutrymmen – kontakta oss och gör din beställning redan idag!

www.printunion.se

Vi satsar på kvalitet på de lösningar vi erbjuder, så du hittar bara klädesplagg tillverkade av hållbara och gedigna material bland sortimentet i vår webbutik. Vi har specialiserat oss på tryck på kläder som görs med miljövänliga vattenbaserade tryckfärger så att texten eller grafiken ser imponerande ut på tyget. Om du väljer sådana kläder kommer du säkert att sticka ut från mängden. Samtidigt blir det en bra idé till en liten present.

Kartonger

Vårt företag tillverkar varor av kartong och papper med hjälp av modern tryckteknik. Vi tillverkar emballage och förpackningar av både solidkartong och wellpapp. Vi anpassar våra kartonger efter kundens behov som följer av logistikkedjans organisation så att de är estetiska och hållbara. Vi inbjuder dig att bekanta dig med erbjudandet på webbplatsen!