Julias Rent Hus AB

Företaget Julias Rent Hus specialiserar sig pa en professionell hemstädning av olika typer av byggnader och utrymmen. Vi är verksamma i Stockholm. Vi tar hand om högsta noggrannheten och effektiviteten i vart arbete. Vi använder moderna preparat och en speciell utrustning som tillater oss att utföra varje uppdrag blixtsnabbt.

Soffa med divan

Vårt företag ägnar sig åt distribution av exklusiva möbler utformade för att uppfylla både nytto- och dekorativa funktioner. Vi rekommenderar bl.a. en bekväm hörnsoffa med divan, som kan kläs med naturläder, konstläder eller högkvalitativa ekologiska tyg i moderiktiga färger. Dess sängbotten tillverkas av härdat stål och dess fyllning består av flexibla polyuretanskum och mjukt kiseldun.

Vi har lösningar där man kan använda sig utav kylanordningar. Varje tvärströmsfläkt utgör högkvalitativt arbete och dess karakteristiska struktur kan öka kylningsproduktiviteten - särskilt när kylutrustningen placeras inuti rotorn. Vi rekommenderar Kruffs modeller som är är kompatibla med hårdvaran Angelo-Po, Mareno, Wery, Saga, Zanussi.

Moderna fönster och dörrar till din terrass.

Vi vill anpassa våra produkter efter kundens behov och därför förutom solida fönster och dörrar kan man hitta i vårt erbjudande moderna och funktionella terrassystem. Tack vare dessa system kan du skapa en unik utgång från hus, utgång till veranda eller till balkong. Beroende på kundens behov har vissa modeller flera öppningsvarianter – dörrar med sväng- ock skjutfunktion, lyft-skjutdörrar och vikdörrar.

Vi presentera en mycket attraktiv möjlighet för Kontorsstädning. Vi är ett professionellt företag som bryr sig om renlighet och ordning på de olika objekten. Om du vill arbeta på högsta nivå, är vi redo att möta dina förväntningar. Ja exakt rengöring av kontor ger inte dig med något annat företag. Vi inbjuder dig.